Last ned meny som pdf her

Alle retter bortsett fra dessert kan bestilles som take away. Prisen på forretter er da den samme, men prisen på alle andre retter er 5 kroner billigere.


Forretter

11. VÅRRULLER – 65 kr
Friterte våruller med søt chilisaus.
Allergener: Hvetegluten og soya

12. MOO LAN NA – 65 kr
Grillet svin i thai-saus med agurk og rødløk.
Allergener: Hvetegluten og soya

13. WONTON – 65 kr
Fritert wonton med kylling og scampi med søt saus.
Allergener: Hvetegluten og soya

14. SA-TAY GAI – 65 kr
Grillet sataymarinert kylling på spyd servert med peanøttsaus.
Allergener: Hvetegluten, fisk og soya

15. GUNG CHUP PAENG TOD – 75 kr
Friterte scampi med plommesaus.
Allergener: Hvetegluten, skalldyr

16. SI KHRONG MOO WINE DAENG – 85 kr
Spareribs i rødvinsaus.
Allergener: Hvetegluten, soya

17. TOD MAN PLA – 65 kr
Friterte thai fiskekaker med søt chilisaus.
Allergener: Fisk, soya og hvetegluten

20. FORRETT MENY FOR 2 / STARTER MENU FOR 2 – 189 kr
-SA-TAY GAI
-PHO PIA TOD
-WONTON
-SI KHRONG MOO
Allergener: Soya, hvetegluten, skalldyr og fisk

21. PHO PIA VEGETAR TOD – 60 kr
Frityrstekte vegetar-vårruller med søt chilisaus.
Allergener: Hvetegluten og soya

~ Småsupper ~

31. TOM YAM GAI – 75 kr
Sterk og sur kyllingsuppe, galangal, tomat og sopp,
Allergener: Fisk og peanøtter
Alternativ: Scampi kr. 85, sjømat kr. 85

32. WONTONSUPPE – 75 kr
Allergener: Hvetegluten, soya og skalldyr

38. TOM KHA GAI – 75 kr
Kylllingsuppe i kokosnøttmelk, galangal, tomat, sopp og løk,
Allergener: Fisk
Alternativ: Scampi kr. 85, sjømat kr. 85


Barnemeny

34. INNBAKT KYLLING – 119 kr
Velg mellom ris, nudler eller chip som tilbehør.
Allergener: Hvetegluten og soya

35. PØLSE MED CHIPS – 119 kr
Allergener: Hvetegluten

36. STEKT RIS MED KYLLING/SVIN – 119 kr
Allergener: Egg, hvetegluten og soya

37. STEKTE NUDLER MED KYLLING/SVIN – 119 kr
Allergener: Egg, hvetegluten og soya

 


Thai-salat

41. SOM TAM THAI – 175 kr
Sterk grønn papayasalat i thaistil.
Allergener: Fisk og peanøtter

42.TAM TAD – 250 kr
Sterk grønn papayasalat i thaistil med egg,
nudler, bambusskudd, fritert svin.
Allergener: Fisk, egg og hvetegluten

43. MOO NAM TOK – 199 kr
Strimlet svinekjøtt blandet med ferske grønnsaker.
Sticky ris og salat ved siden av.
Allergener: Fisk

 


Hovedretter

Ekstra tilbehør (alle hovedretter serveres med én porsjon ris)
– 100. RIS – 25 kr
– 101. STEKTE NUDLER (Allergener: Hvetegluten) – 30 kr
– 102. STICKY RIS – 35 kr

~ Wok ~

108. MOO PAD KHING – 189kr
Strimlet svinekjøtt med ingefær og grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten og soya.
Alternativ: Kylling kr 179

122. PHAD NAMPIK PAW – 189 kr
Svinekjøtt tilberedet i Chili patse-saus med grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten, soya og spor av nøtter
Alternativ: Kylling kr. 179, Biff kr. 209

306. GAI PHAD KHI MAO – 179 kr
Strimlet kylling med grønnsaker og basilikum.
Allergener: Hvetegluten, soya,
Alternativ: Scampi kr. 209, blekksprut kr. 199, and kr. 229

307. PAD GRA PAO – 179 kr
Strimlet kylling med grønnsaker og basilikum.
Allergener: Svin kr. 189, biff kr. 209, scampi kr. 209,
blekksprut kr. 199, and kr. 229

321. PHAD PHONG CURRY – 179 kr
Kyllingryte tilberedt i gul karrisaus med løk, selleri, gulrot, paprika og vårløk.
Allergener: Hvetegluten, egg, selleri, soya og melk
Alternativ: Svin kr. 189, scampi kr. 209

416. PED PRIEW WAN – 219 kr
Frityrstekt andebryst med sursøt saus og grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten og soya
Alternativ: Kylling kr. 179, svin kr. 189, scampi kr. 209

609. GUNG PHAD MED MA MUANG LAN NA – 199 kr
Frityrstekt scampi med cashewnøtter, løk og paprika.
Allergener: Hvetegluten, skalldyr, soya, melk, fisk og peanøtter
Alternativ: Kylling kr. 179

703. PLA MUK GRA THIEM PRIK THAI – 199 kr
Stekt blekksprut med hvitløk, peppersaus og grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten, soya og bløtdyr (blekksprut)
Alternativ: Kylling kr. 179, svin kr. 189, biff kr. 209, scampi kr. 209

~ Gryter ~

113. GAENG MAS SA MAN MOO – 189 kr
Gryte med svinekjøtt kokt i kokosnøttmelk,
musamankarri, peanøtter, potet og løk.
Allergener: Hvetegluten,fisk og peanøtter

211. GANG KHIEW WAN NUA – 199 kr
Gryte med ytreflet kokt i kokosnøttmelk,
grønn karri, baslilikum, bambusskudd og erter.
Allergener: Fisk
Alternativ: Kylling kr. 179, svin kr. 189, scampi kr. 209

314. PHA NAENG GAI – 189 kr
Kyllinggryte med panaengkarri, kokosmelk, kaffirlime,
kål, brekkbønner, gulrøtter og peanøtter.
Allergener: Fisk og peanøtter
Alternativ: Svin kr. 199, scampi kr. 209, biff kr. 209

410. GAENG PHED PED YANG – 209 kr
Gryte med and kokt i kokosnøttmelk, rød karri, erter,
basilikum og ananas.
Allergener: Fisk
Alternativ: Kylling kr. 179, svin kr. 189, scampi kr. 209

~ Fiskeretter ~

915. PLA CHU CHI – 199 kr 
Innbakt fisk i CHU CHI-saus med grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten og soya

916. PLA SAM RÅT- 199kr 
Innbakt fisk i chilisaus med ananas.
Allergener: Hvetegluten og soya

~ Supper ~

331. TOM YAM GAI – 179 kr
Sterk og sur kyllingsuppe, galangal, tomat og sopp.
Allergener: Fisk og peanøtter
Alternativ: Scampi kr. 209, sjømat kr. 209

338. TOM KHA GAI – 179 kr
Kylllingsuppe i kokosnøttmelk, galangal, tomat, sopp og løk.
Allergener: Fisk
Alternativ: scampi kr. 209, sjømat kr. 209

~ Nudler ~

205. NUDLESUPPE MED KYLLING/SVIN/BIFF – 189 kr
Allergener: Hvetegluten og soya

370. STEKTE EGG NUDLER MED KYLLING/SVIN – 189 kr
Allergener: Hvetegluten, egg og soya

617. PHAD THAI – 199 kr
Stekte scampi med nudler, egg, grønnsaker og peanøtter.
Allergener: Hvetegluten, skalldyr (scampi), soya og peanøtter
Alternativ: Kylling kr. 179

~ Hot plates ~

204. PHAD SAMONPAI NUA LAN NA – 219 kr
Strimlet ytreflet stekt med chili, basilikum
og thailandske urter.Serveres på varm sizzling plate.
Allergener: Hvetegluten og soya
Alternativ: Kylling kr. 189, svin kr. 189, and kr. 229

224. SPICY SAUCE BEEF – 219 kr
Strimlet ytrefillet stekt i gryte med sterk chilisaus
og sesongens grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten og soya
Alternativ: Kylling kr 189, svin kr. 199, scampi kr. 199

~ Grillspyd ~

112. MOO LAN NA
Grillet svin i thai-saus med agurk og rødløk.
Allergener Hvetegluten og soya

318. SA-TAY GAI (5 stk) 
Grillet sataymarinert kylling på spyd
servert med peanøttsaus.
Allergener Hvetegluten, fisk og soya

~ LAN NA spesialiteter ~

401. PED WINE DAENG – 239 kr
Frityrstekt andebryst med rødvinsaus og grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten og soya

415. PED CHU CHI LAN NA – 239 kr
Frityrstekt andebrystskiver med chu-chi saus og thailandske urter.
Garnert med strimlet limeblader og basilikum.
Allergener: Fisk

423. PHAD NAMMAKAM – 239 kr
And tilberedt på en seng av ananas med hvitløk, chili og tamarind-saus.
Allergener: Hvetegluten og soya
Alternativ: Scampi kr. 209 (ananas er i tillegg)

~ Vegetar ~

800. PHAD PHAK RUAM  – 169 kr
Stekte grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten og soya

811. GANG KHIEW WAN – 169 kr
Grønnsaksgryte kokt i kokosnøttmelk, grønn karri,
baslilikum, bambusskudd og erter.
Allergener: Fisk

814. PHA NAENG – 169 kr
Grønnsaksgryte med panaengkarri, kokosmelk,
kaffirlime, grønnsaker og peanøtter.
Allergener: Fisk og peanøtter

 


Dessert

52. LAN NA BANANA – 79 kr
Fritert banan med honning og is.
Allergener: Hvetegluten, melk og kokos

53. LAN NA ANNANAS – 79 kr
Fritert ananas med karamell og is.
Allergener: Hvetegluten, melk og kokos

54. KULEIS (2 kuler) – 49 kr
Is med sjokoladesaus eller jordbærsaus.
Allergener: Melk og egg