Se hva vi kan tilby

Nyheter

 
 
Vi har åpnet restauranten for kunder.
Fra 11.05 endrer vi åpningstiden vår fredag og lørdag.
Vi har åpent kl 14.00 – 22.00 hver dag fremover.
 
 

Meny

Forretter

11. VÅRRULLER (3 stk) – 75 kr
Friterte våruller med søt chilisaus.
Allergener: Hvetegluten og soya

13. WONTON (4 stk) – 75 kr
Fritert wonton med kylling og scampi med søt saus.
Allergener: Hvetegluten og soya

14. SA-TAY GAI (2 stk) – 75 kr
Grillet sataymarinert kylling på spyd servert med peanøttsaus.
Allergener: Hvetegluten, fisk og soya

16. SI KHRONG MOO WINE DAENG – 85 kr
Spareribs i rødvinsaus.
Allergener: Hvetegluten, soya

17. TOD MAN PLA – 75 kr
Friterte thai fiskekaker med søt chilisaus.
Allergener: Fisk, soya og hvetegluten

20. FORRETT MENY FOR 2/3/4 PERSONER – 95 kr / person
-SA-TAY KYLLING
-VÅRRULL
-WONTON
-SPARERIBS I RØDVINSAUS
Allergener: Soya, hvetegluten, skalldyr og fisk

21. PHO PIA VEGETAR TOD – 75 kr
Frityrstekte vegetar-vårruller med søt chilisaus.
Allergener: Hvetegluten og soya

~ Småsupper ~

31. TOM YAM GAI – 85 kr
Sterk og sur kyllingsuppe, galangal, tomat og sopp,
Allergener: Fisk og peanøtter
Alternativ: Scampi kr. 95, sjømat kr. 95

38. TOM KHA GAI – 85 kr
Kylllingsuppe i kokosnøttmelk, galangal, tomat, sopp og løk,
Allergener: Fisk
Alternativ: Scampi kr. 95, sjømat kr. 95


Barnemeny

34. FRITERT KYLLING – 119 kr
Velg mellom ris, nudler eller chips som tilbehør.
Allergener: Hvetegluten og soya

35. PØLSE MED CHIPS – 99 kr
Allergener: Hvetegluten

37. STEKTE NUDLER MED KYLLING/SVIN – 99 kr
Allergener: Egg, hvetegluten og soya


Thai-salat

41. SOM TAM THAI – 189 kr
Sterk grønn papayasalat i thaistil.
Allergener: Fiskesaus og peanøtter

42.TAM TAD – 279 kr
Sterk grønn papayasalat i thaistil med egg,
nudler, bambusskudd, fritert svin.
Allergener: Fiskesaus, egg og hvetegluten

43. MOO NAM TOK – 209 kr
Strimlet svinekjøtt blandet med ferske grønnsaker. Sticky ris og salat ved siden av.
Allergener: Fiskesaus


Hovedretter

Ekstra tilbehør (alle hovedretter serveres med én porsjon ris)
– 100. RIS – 25 kr
– 101. STEKTE NUDLER (Allergener: Hvetegluten) – 30 kr
– 102. STICKY RIS – 40 kr

~ Wok ~

122. PHAD NAMPIK PAW – 189 kr
Svinekjøtt tilberedet i Chili paste-saus med grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten, soya og spor av nøtter
Alternativ: Kylling kr. 189, Biff kr. 209

306. GAI PHAD KHI MAO – 189 kr
Strimlet kylling med grønnsaker og basilikum.
Allergener: Hvetegluten, soya,
Alternativ: Scampi kr. 209, blekksprut kr. 209, and kr. 229

321. PHAD PHONG CURRY – 189 kr
Kyllingryte tilberedt i gul karrisaus med løk, selleri, gulrot, paprika og vårløk.
Allergener: Hvetegluten, egg, selleri, soya og melk
Alternativ: Svin kr. 189, scampi kr. 209

416. PED PRIEW WAN – 229 kr
Frityrstekt andebryst med sursøt saus og grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten og soya
Alternativ: Kylling kr. 189, svin kr. 189, scampi kr. 209

609. GUNG PHAD MED MA MUANG – 209 kr
Frityrstekt scampi med cashewnøtter, løk og paprika.
Allergener: Hvetegluten, skalldyr, soya, melk, fisk og peanøtter
Alternativ: Kylling kr. 189

703. PLA MUK GRA THIEM PRIK THAI – 209 kr
Stekt blekksprut med hvitløk, peppersaus og grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten, soya og bløtdyr (blekksprut)
Alternativ: Kylling kr. 189, svin kr. 189, biff kr. 209, scampi kr. 209

~ Gryter ~

113. GAENG MAS SA MAN MOO – 189 kr
Gryte med svinekjøtt kokt i kokosnøttmelk,
musamankarri, peanøtter, potet og løk.
Allergener: Hvetegluten,fisk og peanøtter

211. GANG KHIEW WAN NUA – 209 kr
Gryte med ytreflet kokt i kokosnøttmelk,
grønn karri, baslilikum, bambusskudd og erter.
Allergener: Fiskesaus
Alternativ: Kylling kr. 189, svin kr. 189, scampi kr. 209

314. PHA NAENG GAI – 189 kr
Kyllinggryte med panaengkarri, kokosmelk, kaffirlime,
kål, brekkbønner, gulrøtter og peanøtter.
Allergener: Fiskesaus og peanøtter
Alternativ: Svin kr. 189, scampi kr. 209, biff kr. 209

410. GAENG PHED PED YANG – 219 kr
Gryte med and kokt i kokosnøttmelk, rød karri, erter,
basilikum og ananas.
Allergener: Fiskesaus
Alternativ: Kylling kr. 189, svin kr. 189, scampi kr. 209

~ Supper ~

331. TOM YAM GAI – 189 kr
Sterk og sur kyllingsuppe, galangal, tomat og sopp.
Allergener: Fiskesaus og peanøtter
Alternativ: Scampi kr. 209, sjømat kr. 209

338. TOM KHA GAI – 189 kr
Kylllingsuppe i kokosnøttmelk, galangal, tomat, sopp og løk.
Allergener: Fiskesaus
Alternativ: scampi kr. 209, sjømat kr. 209

~ Nudler ~

205. NUDLESUPPE MED KYLLING/SVIN/BIFF – 199 kr
Allergener: Hvetegluten og soya

370. STEKTE EGG NUDLER MED KYLLING/SVIN – 199 kr
Allergener: Hvetegluten, egg og soya

617. PHAD THAI – 209 kr
Stekte scampi med nudler, egg, grønnsaker og peanøtter.
Allergener: Hvetegluten, skalldyr (scampi), soya og peanøtter
Alternativ: Kylling kr. 199

~ Hot plates ~

204. PHAD SAMONPAI NUA LAN NA – 209 kr
Strimlet ytreflet stekt med chili, basilikum
og thailandske urter.Serveres på varm sizzling plate.
Allergener: Hvetegluten og soya
Alternativ: Kylling kr. 199, svin kr. 199, and kr. 229

224. SPICY SAUCE BEEF – 209 kr
Strimlet ytrefillet stekt i gryte med sterk chilisaus
og sesongens grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten og soya
Alternativ: Kylling kr 199, svin kr. 199

~ Grillspyd ~

318. SA-TAY GAI (5 stk) – 189 kr
Grillet sataymarinert kylling på spyd
servert med peanøttsaus.
Allergener Hvetegluten, fisk og soya

~ LAN NA spesialiteter ~

401. PED WINE DAENG – 239 kr
Frityrstekt andebryst med rødvinsaus og grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten og soya

415. PED CHU CHI LAN NA – 239 kr
Frityrstekt andebrystskiver med chu-chi saus og thailandske urter.
Garnert med strimlet limeblader og basilikum.
Allergener: Fiskesaus og hvetegluten

423. PHAD NAMMAKAM – 239 kr
And tilberedt på en seng av ananas med hvitløk, chili og tamarind-saus.
Allergener: Hvetegluten og soya
Alternativ: Scampi kr. 209 (ananas er i tillegg)

~ Vegetar ~

800. PHAD PHAK RUAM  – 179 kr
Stekte grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten og soya

816. PRIEW WAN – 179 kr
Wok med sursøtsaus, tofu og grønnsaker
Allergener: Fiskesaus og peanøtter

817. PHAD THAI – 179 kr
Stekte nudler, egg, tofu , grønnsaker og peanøtter.
Allergener: Hvetegluten og peanøtter

Dessert

52. LAN NA BANANA – 79 kr
Fritert banan med honning og is.
Allergener: Hvetegluten, melk og kokos

53. LAN NA ANNANAS – 79 kr
Fritert ananas med karamell og is.
Allergener: Hvetegluten, melk og kokos

54. KULEIS (2 kuler) – 59 kr
Is med sjokoladesaus eller jordbærsaus.
Allergener: Melk og egg