Meny

Last ned meny som pdf her.

Alle retter bortsett fra dessert kan bestilles som take away. Prisen på forretter er da den samme, men prisen på alle andre retter er 5 kroner billigere.


Forretter

11. VÅRRULL – 65 kr
Fritert vårull med søt chilisaus
Allergener: Hvetegluten og soya

12. MOO LAN NA – 65 kr
Grillet svin i thai-saus med agurk og rødløk
Allergener: Hvetegluten og soya

13. WONTON – 65 kr
Fritert wonton med kylling og scampi med søt saus
Allergener: Hvetegluten og soya

14. SA-TAY GAI – 65 kr
Grillet sataymarinert kylling på spyd servert med peanøttsaus
Allergener: Hvetegluten, fisk og soya

15. GUNG CHUP PAENG TOD – 75 kr
Friterte scampi med plommesaus
Allergener: Hvetegluten, skalldyr

16. SI KHRONG MOO WINE DAENG – 85 kr
Spareribs i rødvinsaus
Allergener: Hvetegluten, soya

17. TOD MAN PLA – 65 kr
Friterte thai fiskekaker med søt chilisaus
Allergener: Fisk, soya og hvetegluten

20. FORRETT MENY FOR 2 / STARTER MENU FOR 2 – 189 kr
-SA-TAY GAI
-PHO PIA TOD
-WONTON
-SI KHRONG MOO
Allergener: Soya, hvetegluten, skalldyr og fisk

21. PHO PIA VEGETAR TOD – 60 kr
Frityrstekte vegetar-vårruller med søt chilisaus
Allergener: Hvetegluten og soya

33. TOM YAM GAI – 75 kr
Sterk og sur kyllingsuppe, galangal, tomat og sopp
Allergener: Fisk og peanøtter
Alternativ: Scampi kr. 85, sjømat kr. 85

34. TOM KHA GAI – 75 kr
Kylllingsuppe i kokosnøttmelk, galangal, tomat, sopp og løk
Allergener: Fisk
Alternativ: Scampi kr. 85, sjømat kr. 85


Barnemeny

35. PØLSE MED CHIPS – 119 kr
Allergener: Hvetegluten

36. STEKT RIS MED KYLLING/SVIN – 119 kr
Allergener: Egg, hvetegluten og soya

37. STEKTE NUDLER MED KYLLING/SVIN – 119 kr
Allergener: Egg, hvetegluten og soya


Thai-salat

41. SOM TAM THAI – 175 kr
Sterk grønn papayasalat i thaistil
Allergener: Fisk og peanøtter

42.TAM TAD – 250 kr
Sterk grønn papayasalat i thaistil med egg, nudler, bambusskudd, fritert svin
Allergener: Fisk, egg og hvetegluten

43. MOO NAM TOK – 199 kr
Strimlet svinekjøtt blandet med ferske grønnsaker. Sticky ris og salat ved siden av Allergener: Fisk

nr 43.jpg


Hovedretter

Ekstra tilbehør (alle hovedretter serveres med én porsjon ris)
– 101. RIS – 25 kr
– 102. STEKTE NUDLER (Allergener: Hvetegluten) – 30 kr
– 103. STICKY RIS – 35 kr

113. GAENG MAS SA MAN MOO – 189 kr
Gryte med svinekjøtt kokt i kokosnøttmelk, musamankarri, peanøtter, potet og løk
Allergener: Hvetegluten,fisk og peanøtter

122. PHAD NAMPIK PAW – 189 kr
Svinekjøtt tilberedet i Chili patse-saus med grønnsaker
Allergener: Hvetegluten, soya og spor av nøtter
Alternativ: Kylling kr. 179, Biff kr. 209

204. PHAD SAMONPAI NUA LAN NA – 219 kr
Strimlet ytreflet stekt med chili, basilikum og thailandske urter. Serveres på varm sizzling plate
Allergener: Hvetegluten og soya
Alternativ: Kylling kr. 179, svin kr. 189

211. GANG KHIEW WAN NUA – 179 kr
Gryte med ytreflet kokt i kokosnøttmelk, grønn karri, baslilikum, bambusskudd og erter
Allergener: Fisk
Alternativ: Kylling kr. 179, svin kr. 189, scampi kr. 209

224. SPICY SAUCE BEEF – 219 kr
Strimlet ytrefillet stekt i gryte med sterk chilisaus og sesongens grønnsaker
Allergener: Hvetegluten og soya
Alternativ: Svin kr. 189, scampi kr. 209

306. GAI PHAD KHI MAO – 179 kr
Strimlet kylling med grønnsaker og basilikum
Allergener: Hvetegluten, soya,
Alternativ: Scampi kr. 209, blekksprut kr. 199, and kr. 229

314. PHA NAENG GAI – 189 kr
Kyllinggryte med panaengkarri, kokosmelk, kaffirlime, kål, brekkbønner, gulrøtter og peanøtter.
Allergener: Fisk og peanøtter
Alternativ: Svin kr. 199, scampi kr. 209, biff kr. 209

321. PHAD PHONG CURRY – 179 kr
Kyllingryte tilberedt i gul karrisaus med løk, selleri, gulrot, paprika og vårløk
Allergener: Hvetegluten, egg, selleri, soya og melk
Alternativ: Svin kr. 189, scampi kr. 209

331. TOM YAM GAI – 179 kr
Sterk og sur kyllingsuppe, galangal, tomat og sopp
Allergener: Fisk og peanøtter
Alternativ: Scampi kr. 209, sjømat kr. 209

338. TOM KHA GAI – 179 kr
Kylllingsuppe i kokosnøttmelk, galangal, tomat, sopp og løk
Allergener: Fisk
Alternativ: scampi kr. 209, sjømat kr. 209

401. PED WINE DAENG – 229 kr
Frityrstekt andebryst med rødvinsaus og grønnsaker
Allergener: Hvetegluten og soya

410. GAENG PHED PED YANG – 229 kr
Gryte med and kokt i kokosnøttmelk, rød karri, erter, basilikum og ananas
Allergener: Fisk
Alternativ: Kylling kr. 179, svin kr. 189, scampi kr. 209

415. PED CHU CHI LAN NA – 229 kr
Frityrstekt andebrystskiver med chu-chi saus og thailandske urter. Garnert med strimlet limeblader og basilikum
Allergener: Fisk
Alternativ: Fisk kr. 199

416. PED PRIEW WAN – 219 kr
Frityrstekt andebryst med sursøt saus og grønnsaker
Allergener: Hvetegluten og soya
Alternativ: Kylling kr. 179, svin kr. 189, scampi kr. 209

423. PHAD NAMMAKAM – 229 kr
And tilberedt på en seng av ananas med hvitløk, chili og tamarind-saus
Allergener: Hvetegluten og soya
Alternativ: Scampi kr. 209

609. GUNG PHAD MED MA MUANG LAN NA – 199 kr
Frityrstekt scampi med cashewnøtter, løk og paprika
Allergener: Hvetegluten, skalldyr, soya, melk, fisk og peanøtter
Alternativ: Kylling kr. 179

617. PHAD THAI – 199 kr
Stekte scampi med nudler, egg, grønnsaker og peanøtter
Allergener: Hvetegluten, skalldyr (scampi), soya og peanøtter
Alternativ: Kylling kr. 179

703. PLA MUK GRA THIEM PRIK THAI – 199 kr
Stekt blekksprut med hvitløk, peppersaus og grønnsaker
Allergener: Hvetegluten, soya og bløtdyr (blekksprut)
Alternativ: Kylling kr. 179, svin kr. 189, biff kr. 209, scampi kr. 209

416. PED PRIEW WAN – 219 kr
Frityrstekt andebryst med sursøt saus og grønnsaker
Allergener: Hvetegluten og soya
Alternativ: Kylling kr. 179, svin kr. 189, scampi kr. 209

423. PHAD NAMMAKAM – 229 kr
And tilberedt på en seng av ananas med hvitløk, chili og tamarind-saus
Allergener: Hvetegluten og soya
Alternativ: Scampi kr. 209

nr 423.jpg

609. GUNG PHAD MED MA MUANG LAN NA – 199 kr
Frityrstekt scampi med cashewnøtter, løk og paprika Allergener: Hvetegluten, skalldyr, soya, melk, fisk og peanøtter
Alternativ: Kylling kr. 179

617. PHAD THAI – 199 kr
Stekte scampi med nudler, egg, grønnsaker og peanøtter
Allergener: Hvetegluten, skalldyr (scampi), soya og peanøtter
Alternativ: Kylling kr. 179

703. PLA MUK GRA THIEM PRIK THAI – 199 kr
Stekt blekksprut med hvitløk, peppersaus og grønnsaker
Allergener: Hvetegluten, soya og bløtdyr (blekksprut)
Alternativ: Kylling kr. 179, svin kr. 189, biff kr. 209, scampi kr. 209


Vegetar

804. PHAD PHAK RUAM – 169 kr
Stekte grønnsaker
Allergener: Hveteglutenog soya

811. GANG KHIEW WAN – 169 kr
Grønnsaksgryte kokt i kokosnøttmelk, grønn karri, baslilikum, bambusskudd og erter
Allergener: Fisk

814. PHA NAENG – 169 kr
Grønnsaksgryte med panaengkarri, kokosmelk, kaffirlime, grønnsaker og peanøtter
Allergener: Fisk og peanøtter


Dessert

52. LAN NA BANANA – 79 kr
Fritert banan med honning og is
Allergener: Hvetegluten, melk og kokos

53. LAN NA ANNANAS – 79 kr
Fritert ananas med karamell og is
Allergener: Hvetegluten, melk og kokos

54. KULEIS (2 kuler) – 39 kr
Is med sjokoladesaus eller jordbærsaus
Allergener: Melk og egg