Meny

Vår meny består av et bredt utvalg med smakfulle retter.
Vi lager maten fra bunnen av, med ekte asiatiske råvarer.

Alle retter kan bestilles som take-away, du kan også reservere bord hos oss.

Trykk her for å laste ned meny som pdf.
Click here to download English menu.

Forretter

11. VÅRRULLER (3 stk)

Friterte vårruller med kylling. Serveres med sweet chili sauce.
Allergener: Hvetegluten og soya

85,-

13. WONTON (4 stk)

Friterte wontons med kylling og scampi. Serveres med søt plommesaus.
Allergener: Hvetegluten og soya

85,-

14. SATAYKYLLING (2 stk)

Grillet sataymarinert kylling på spyd. Serveres med peanøttsaus.
Allergener: Hvetegluten, fisk og soya

85,-

16. SI KHRONG MOO WINE DAENG​

Saftige spareribs, dekket med vår asiatiske rødvinssaus.
Allergener: Hvetegluten og soya

95,-

20. FORRETT FOR 2/3/4 PERSONER

Inneholder én stk av: satay kylling, vårrull, wonton og spareribs i rødvinssaus.
Allergener: Soya, hvetegluten, skalldyr og fisk

109,- pr person

21. VEGETARVÅRRULLER (4 stk)

Frityrstekte vegetar-vårruller med søt chilisaus.
Allergener: Hvetegluten og soya

80,-

Forrett for 2 personer
spareribs i rødvinssaus
vårruller

Settmeny

Meny A

Minimum 2 personer, 219,- per person

Forrett:
2 stk friterte vårruller.

Hovedretter:
314 panang curry med svin
609. kyllingwok med cashewnøtter

Dessert:
Vaniljeis med fritert ananas og karamellsaus.

Meny B

Minimum 3 personer, 239,- per person

Forrett:
3 stk friterte vårruller
3 stk friterte wontons.

Hovedretter:
321 pad phong curry med svin,
306. kyllingwok med basilikum
410. rød curry med kylling.

Dessert:
Vaniljeis med fritert ananas og karamellsaus.

Meny C

Minimum 4 personer, 259,- per person

Forrett:
4 stk friterte vårruller,
4 stk friterte wontons,
4 stk spareribs i rødvinssaus.

Hovedretter:
423 fritert and i tamarindsaus
314. panang curry med svin
306. kyllingwok med cashewnøtter
811. Grønn curry (vegetar)

Dessert:
Vaniljeis med fritert ananas og karamellsaus

Lan Na spesialiteter

401. WINE DAENG

Fritert andebryst med vår asiatiske rødvinssaus og grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten, soya og sesamfrø

249.-

415. CHU CHI LAN NA

Fritert andebryst, servert med en kremet og godt krydret chuchi-saus og thailandske urter. Garnert med ferske limeblader og basilikum.
Allergener: Hvetegluten og fiskesaus

249.-

423. PAD NAMMAKAM

Fritert andebryst servert på en seng av friterte risnudler, med en søt og syrlig tamarindsaus.
Allergener: Hvetegluten, soya og sesamfrø

249,-

Curry

Velg mellom kylling, svin, biff og scampi (and: + 25,-)
Vegetar: 189,-

314. PANANG

Salt og søt panangcurry med en rund nøttesmak. Lages med kokosmelk, kaffirlime, kål, brekkbønner, gulrøtter og peanøtter. En av våre mest populære retter!
Allergener: Fiskesaus og peanøtter

209,-

311. GANG KHIEW WAN​

Spicy og søt grønn curry med asiatisk kokosmelk, basilikum, bambusskudd og erter.
Allergener: Fiskesaus

209,-

310. GAENG DENG

Rød curry med asiatisk kokosmelk, erter, basilikum, bambusskudd og ananas.
Allergener: Fiskesaus

209,-

Chu chi Lan Na
Panang curry
Grønn curry

Wok

Velg mellom kylling, svin, biff og scampi (and: + 25,-)
Vegetar: 189,-

617. PAD THAI

En klassiker fra det thailandske kjøkken! Stekte risnudler, egg, tofu, grønnsaker og peanøtter. Lages med vår egen pad thai-saus, med innslag av søte, salte og syrlige smaker.
Allergener: Hvetegluten, egg, soya og peanøtter

209,-

609. PAD MED MA MUANG

Wok med cashewnøtter, løk og paprika. Flamberes på wokpanne med en medium spicy chilisaus for å gi en unik, karamellisert smak.
Allergener: Hvetegluten, soya, melk, fisk og nøtter

209,-

622. PAD PRIK PAW

Wok tilberedt i en søt og spicy chilipastesaus med sprø brokkoli, paprika, løk og champignon.
Allergener: Hvetegluten, soya og spor av nøtter

209,-

621. PAD PHONG CURRY

Wok med en frisk, gul currysaus, løk, selleri, gulrot, paprika og vårløk.
Allergener: Hvetegluten, egg, selleri, soya og melk

209,-

616. PAD PRIEW WAN

Wok med sursøtsaus og grønnsaker.
Allergener: hvetegluten og soya

209,-

Hot plates

Velg mellom kylling, svin, biff og scampi (and: + 25,-)
Vegetar: 189,-

204. PAD SAMONPAI LAN NA

Wok med sursøtsaus og grønnsaker.
Allergener: hvetegluten og soya

209,-

224. SPICY SAUCE

Strimlet biff stekt med en sterk chilisaus og grønnsaker. Serveres på en rykende varm tallerken.
Allergener: Hvetegluten og soya

209,-

Sursøt wok (pad priew wan)
Pad samonpai nua
Pad phong curry

Thai-salat

42. TAM TAD

Klassisk papayasalat fra Nord-Thailand. Laget med strimlet papaya, egg, nudler, scampi,
bambusskudd, rekechips og fritert svinekjøtt. (Kan ta opptil 45 min å lage)
Allergener: Fisk, egg og hvetegluten

299,-

Barnemeny

34. FRITERT KYLLING

Velg mellom ris eller nudler som tilbehør.
Allergener: Hvetegluten og soya

129,-

35. VÅRRULLER MED RIS

3 stk friterte vårruller med sweet chili sauce. Allergener: Hvetegluten og soya.

109,-

36. STEKT RIS

Ris stekt på wokpanne med kylling, grønnsaker, egg, krydder og soyasaus.
Allerener: Egg, hvetegluten og soya

129,-

Supper

(stor porsjon inkluderer ris)

205. KOKKENS FAVORITTSUPPE

Autentisk thailandsk nudlesuppe, laget med langtidskokt kjøttkraft, sprø grønnsaker, nudler og saftige kjøttbiter. Velg mellom kylling, biff eller svin.
Allergener: Hvetegluten og soya

219,-

31. TOM YAM

Sterk og sur suppe med galangal, tomat og sopp. Velg mellom kylling eller scampi. Allergener: Fisk og spor av nøtter.

liten: 89,-
stor: 209,-

38. TOM KHA

Søt og sur suppe med kremet konsistens. Lages med asiatisk kokosmelk, frisk galangal, tomat, sopp og løk. Velg mellom kylling eller scampi. Allergener: Fiskesaus

liten: 89,-
stor: 209,-

Fritert kylling
Tom kha suppe
Thaisalat

Dessert

51. BROWNIES MED IS

Hjemmelaget brownies, serveres med vaniljeis og pisket krem.
Allergener: hvetegluten, egg og melk

109,-

52. LAN NA BANANA

Vanlijeis med fritert banan, pisket krem og honning.
Allergener: Hvetegluten, egg, melk og kokos

79,-

54. KULEIS (2 kuler)

Velg mellom vanilje- eller sjokoladeis. Serveres med sjokoladesaus og pisket krem.
Allergener: melk og egg

69,-