Meny

Alle retter kan bestilles som take-away.
Trykk her for å laste ned meny som pdf.

Click here to download English menu.

Dagens hovedrett

Kun 179,-

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:

(Tilbudet gjelder frem til kl 17.00)

Forretter

11. VÅRRULLER (3 stk)

Friterte våruller med søt chilisaus. Allergener: Hvetegluten og soya​

75,-

13. WONTON (4 stk)

Friterte wontons med kylling og scampi med søt saus.
Allergener: Hvetegluten og soya

75,-

14. SATAY GAI (2 stk)

Grillet sataymarinert kylling på spyd. Serveres med peanøttsaus.
Allergener: Hvetegluten, fisk og soya

75,-

16. SI KHRONG MOO WINE DAENG​

Spareribs i rødvinsaus.
Allergener: Hvetegluten og soya

85,-

17 TOD MAN PLA

Friterte thai fiskekaker med søt chilisaus.
Allergener: Fisk, soya og hvetegluten

75,-

20. FORRETT FOR 2/3/4 PERSONER

Inneholder én stk av: satay kylling, vårrull, wonton og spareribs i rødvinssaus.
Allergener: Soya, hvetegluten, skalldyr og fisk

75,-

21. PHO PIA VEGETAR TOD

Frityrstekte vegetar-vårruller med søt chilisaus.
Allergener: Hvetegluten og soya

75,-

Forrett for 2 personer
spareribs i rødvinssaus
vårruller

Settmeny

Meny A

Minimum 2 personer, 219,- per person

Forrett:
2 stk friterte vårruller.

Hovedretter:
314 panang curry med svin
609. kyllingwok med cashewnøtter

Dessert:
Vaniljeis med fritert ananas og karamellsaus.

Meny B

Minimum 3 personer, 239,- per person

Forrett:
3 stk friterte vårruller
3 stk friterte wontons.

Hovedretter:
321 pad phong curry med svin,
306. kyllingwok med basilikum
410. rød curry med kylling.

Dessert:
Vaniljeis med fritert ananas og karamellsaus.

Meny C

Minimum 4 personer, 259,- per person

Forrett:
4 stk friterte vårruller,
4 stk friterte wontons,
4 stk spareribs i rødvinssaus.

Hovedretter:
423 fritert and i tamarindsaus
314. panang curry med svin
306. kyllingwok med cashewnøtter
811. Grønn curry (vegetar)

Dessert:
Vaniljeis med fritert ananas og karamellsaus

Supper (liten / stor)

Kylling: 85,- / 189,-
Scampi / sjømat: 95,- / 209,-

31. TOM YAM

Sterk og sur kyllingsuppe med galangal, tomat og sopp.
Allergener: Fisk og spor av nøtter.

36. TOM KHA

Suppe med kokosmelk, galangal, tomat, sopp og løk.
Allergener: Fisk

Barnemeny

34. FRITERT KYLLING

Velg mellom ris eller nudler som tilbehør.
Allergener: Hvetegluten og soya

119,-

35. PØLSE MED CHIPS

Fritert wonton med kylling og scampi med søt saus.
Allergener: Hvetegluten og soya

99,-

37. STEKTE NUDLER MED KYLLING

Allergener: Egg, hvetegluten og soya

99,-

Thai-salat

41. SOM TAM THAI

Grønn papayasalat i thaistil.
Allergener: Fisk og peanøtter

189,-

42. TAM TAD

Grønn papayasalat i thaistil med egg, nudler, bamusskudd, scampi, rekechips og fritert svinekjøtt.
Allergener: Fisk, egg og hvetegluten

279,-

43. MOO NAM TOK

Strimlet svinekjøtt blandet med ferske grønnsaker. Sticky ris og salat ved siden av.
Allergener: Hvetegluten og fisk

209,-

Fritert kylling
Tom kha suppe
Thaisalat

Lan Na spesialiteter

401. WINE DAENG

Frityrstekt andebryst med rødvinssaus og grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten og soya

239.-

415. CHU CHI LAN NA

Frityrstekt andebryst med chuchi saus og thailandske urter. Garnert med strimlet limeblader og basilikum.
Allergener: Hvetegluten og fisk

239,-

423. PAD NAMMAKAM

Frityrstekt andebryst servert på en seng av friterte risnudler med tamarind-saus.
Allergener: Hvetegluten og soya

239,-

Curry

Kylling / svin: 189,-
Biff / scampi: 209,-
And: 219,-

211. GANG KHIEW WAN

Grønn curry med kokosmelk, basilikum, bambusskudd og erter.
Allergener: Fisk

314. PANANG

Panagcurry med kokosmelk, kaffirlime, kål, brekkbønner, gulrøtter og peanøtter.
Allergener: Fisk og peanøtter

410. GAENG DENG

Rød curry med kokosmelk, erter, basilikum, bambusskudd og ananas.
Allergener: Fisk

Chu chi Lan Na
Panang curry
Grønn curry

Wok

Kylling / svin: 189,-
Biff / scampi: 209,-
And: 229-

122. PAD PIK PAW

Wok tilberedt i chilipastesaus med grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten, soya og spor av nøtter

306. PAD KHI MAO

Wok med grønnsaker og basilikum. (Kan lages uten chili, og kan lages med blekksprut).
Allergener: Hvetegluten og soya

321. PAD PHONG CURRY

Wok med gul karrisaus, løk, selleri, gulrot, paprika og vårløk.
Allergener: Hvetegluten, egg, selleri, soya og melk

416. PAD PRIEW WAN

Wok med sursøtsaus og grønnsaker.
Allergener: hvetegluten og soya

609. PAD MED MA MUANG

Wok med cashewnøtter, løk og paprika.
Allergener: Hvetegluten, soya, melk, fisk og nøtter

703. GRA THIEM PRIK THAI

Wok med hvitløk, peppersaus og grønnsaker. (Kan lages med blekksprut).
Allergener: Hvetegluten og soya

Hot plates

Kylling / svin: 199,-
Biff / scampi: 209,-
And: 229,-

204. PAD SAMONPAI LAN NA

Strimlet kjøtt stekt med chili, basilikum og thailandske urter. Serveres på rykende varm tallerken.
Allergener: Hvetegluten og soya

224. SPICY SAUCE

Strimlet kjøtt stekt med sterk chilisaus og grønnsaker. Serveres på rykende varm tallerken.
Allergener: Hvetegluten og soya

Sursøt wok (pad priew wan)
Pad samonpai nua
Pad phong curry

Nudler

Kylling / svin: 199,-
Biff / scampi: 209,-

205. NUDLESUPPE

(Kan ikke bestilles med scampi)
Allergener: Hvetegluten og soya

370. STEKTE EGGNUDLER

Allergener: Hvetegluten, egg og soya

617. PAD THAI

Stekte risnudler med egg, tofu, grønnsaker og peanøtter.
Allergener: Hvetegluten, egg, soya og peanøtter

Vegetar

800. PAD PHAK RUAM

Stekte grønnsaker med tofu.
Allergener: Hvetegluten og soya

179,-

816. PRIEW WAN

Wok med sursøtsaus, tofu og grønnsaker.
Allergener: Hvetegluten og soya

179,-

816. PAD THAI VEGETAR

Stekte risnudler med egg, tofu, grønnsaker og peanøtter. (Du kan velge med eller uten egg og fiskesaus).
Allergener: Hvetegluten, soya og peanøtter

179,-

Dessert

52. LAN NA BANANA

Fritert banan med honning og vaniljeis.
Allergener: Hvetegluten, melk og kokos

79,-

53. LAN NA ANANAS

Fritert ananas med karamell og vanilijeis.
Allergener: Hvetegluten, melk og kokos

79,-

54. KULEIS (2 kuler)

Vaniljeis med sjokoladesaus eller jordbærsaus.
Allergener: melk og egg

79,-